WTA İstanbul - Yarı Final


Kvitova lider - Tenis - WTA Sezon Sonu Turnuvası
Turnuvanın ilk yarıfinal mücadelesinde karşılaşan Petra Kvitova ve Stosur arasındaki maç çok çekişmeli geçti. Sam ilk seti alsa da Petra müthiş bir geri dönüş yaparak maçı geri dönmeyi bildi. Petra bu senenin en formdaki ismi demek çok da büyük bir saptama olmaz sanırım. Her maça inanılmaz konsantre bir şekilde çıkan disiplin abidesi Stosur, Kvitova karşısında daha fazla dayanamadı ve Petra adını finale yazdıran ilk isim oldu.

Victoria Azarenka ise Vera'yı 2-0  geçti ve finalin diğer ismi oldu. Azarenka müthiş oyunu ve  akıl dolu vuruşları ile rakibine göz açtırmadı. Turnuvada tribünlerle en olumlu iletişimi yakalayan isim olan Vika, tribün desteğini de arkasına alarak finale adını kolayca yazdırdı. Vera cephesinden konuya bakarsak ise bu maçta çok fazla çift hata yaptı ve ayrıca basit hataları da kendisine yakışmadı. Vera'nın eski günlerine geri dönmek gibi bir niyeti varsa öncelikle eski servisini geri getirmesi lazım.

Herkesin kafasında şu an aynı soru var..Turnuvada çok da zorlanmadan finale gelen iki isimden hangisi zafere ulaşacak. Sempati abidesi Azarenka mı yoksa bir GrandSlam zaferinden sonra bir de sezon sonu turnuvasında da taçlanmak isteyen Kvitova mı? Kupayı kim kazanacak kestirmek güç, ancak bu maçı izlemek için yarın salonda yer bulacak herkesin şimdiden kazandığını söylemek mümkün.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

RAKET VE KORDAJ BİLGİSİ

TENİS SÖZLÜĞÜ